Bijbelkringen/gesprekskringen seizoen 2018/2019

Jongerenkring (20+)

De Jongerenkring -die Bedum/Onderdendam samen met Stedum organiseert- volgt de opzet van de Walfridustoerustingsavonden. Dus ook twee series van drie avonden.

Serie één wordt 9, 16 en 23 november gehouden en gaat over "werken met zin" -christen zijn en het dagelijks werk. Deze serie wordt gegeven door ds. van Wingerden. De eerste avond wordt door beide predikanten geleid.

De tweede serie valt op 25 januari, 1 en 8 februari en heeft als thema: "Zien we de dertigers?" De dertigers missen we vaak in de kerk. Hoe komt dat en kunnen we een manier zoeken om de dertigers wat meer bij de kerk te betrekken? De eerste avond wordt geleid door de beide predikanten. De overige twee avonden staan onder leiding van ds. Hoek.

Bijbelkring in de Walfriduskerk

De Walfriduskring krijgt een nieuwe vorm. Eigenlijk is het geen kring meer. Het gaat om twee series van drie achtereenvolgende avonden waarop we met elkaar een relevant thema over geloof en dagelijks leven willen gaan bespreken. Iedereen is welkom. Het grote voordeel van deze opzet is, dat je niet meer voor een jaar aan een kring gebonden bent, maar dat je per serie kunt kiezen. Het is flexibeler. We hopen op deze manier dezelfde en ook andere (jongere?) mensen aan te spreken. Probeer het gerust eens. Welkom.