Bijbelkringen/gesprekskringen seizoen 2020/2021

[update]In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen is de bijbelkring uitgesteld tot nader order

De bijbelkring zal in een andere setting plaatsvinden. We zullen in de kerkzaal gaan zitten met anderhalve meter afstand. Dat betekent dat we niet in kleine groepjes de vragen kunnen bespreken. Ik zal de kring plenair leiden.

Zodra het wat kouder gaat worden, willen we uitwijken naar Zijlvesterhoek in Onderdendam. Het opstoken van de grote kerkzaal (die maar matig geisoleerd is) blijkt een behoorlijke kostenpost te zijn. Daarom lijkt het ons verstandig om in de wintermaanden uit te wijken naar Zijlvesterhoek in Onderdendam. Aangezien de kring voor zowel Bedumers en Onderdendamsters is, lijkt ons dat een goede keuze. Wellicht dat een groter aantal Onderdendamsters zodoende de keuze wil maken om de kring eens te bezoeken. Hartelijk welkom!

Vorig jaar behandelden we een bekend figuur uit het OT: David. Dit jaar willen we weer naar het NT. We willen ons gaan wagen aan de Romeinenbrief. Een leerzame brief die een grote rol speelde in de kerkgeschiedenis. We gebruiken het bijbelstudieboekje van Dr. H. van den Belt met als titel "Goudkoorts"

De data van de kring zijn als volgt:

08 oktober Walfriduskerk
29 oktober Walfriduskerk
19 november (Zijlvesterhoek?)
10 december (Zijlvesterhoek?)
14 januari (Zijlvesterhoek?)
04 februari (Zijlvesterhoek?)
04 maart Walfriduskerk
25 maart Walfriduskerk
15 april Walfriduskerk

De data zijn nog onder voorbehoud (het één en ander moet nog met Zijlvesterhoek worden overlegd). We houden u op de hoogte. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom.