Corona-maatregelen vanaf 30 januari 2022

Vanaf 30 januari zijn de diensten weer toegankelijk voor publiek

De kerkdiensten worden als regel op de zondagmorgen gehouden om 9:30 uur (zie rooster).Tijdens deze diensten is er kinderoppas voor de kleinsten. De gemeente Bedum is een combinatie aangegaan met de gemeente Onderdendam; samen hebben wij één predikant.

In Bedum wordt gezongen uit het Liedboek voor de Kerken en in Onderdendam uit de oude berijming. Voor gasten is er een beperkt aantal in de kerk aanwezig. In een gedeelte van de kerk is ringleiding aanwezig. Dit is het gedeelte met de oude plavuizen. Grofweg tussen het orgel en de preekstoel.

Kerkdiensten live te volgen via Kerkomroep en Youtube

De kerkdiensten zijn via de site Kerkomroep.nl te beluisteren of te downloaden als mp3-bestand. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de ontvangstkastjes van KerkWebradio. Hiervoor kunt u zich wenden tot dhr. R. Swart.

Eveneens zijn de diensten sinds de Corona-crisis live te volgen via YouTube.

Collecten

Er worden twee collectes tijdens de dienst gehouden. De bestemming van de collecten wordt vooraf vermeld in het kerkblad en afgekondigd voordat de dienst begint.

Organist:
dhr. E.F. van Olm
Kosterschap:
Tijdens de erediensten beurtelings een aantal kerkenraads- en gemeenteleden.

Diensten rooster

Datum AanvangVoorganger
5-dec 09:30 uur Ds. C. Hoek T.T.J. Pleizier, Groningen. 2e Advent
12-dec 09:30 uur Dhr. L. Blees, Wouterswoude. 3e Advent
12-dec 14:30 uur Ds. C. Hoek. Adventszangdienst
19-dec 09:30 uur Ds. C. Hoek. 4e Advent
25-dec 09:30 uur Ds. C. Hoek. Online dienst zonder publiek. 1e Kerstdag
26-dec 09:30 uur Prop. J.W. Bassie, Groningen. Online dienst zonder publiek. 2e Kerstdag
31-dec 19:30 uur Ds. C. Hoek. Online dienst zonder publiek.Gezamenlijke oudejaarsdienst in Bedum
2-jan 09:30 uur Dhr. J.C.A. van den Berge, Sebaldeburen. Online dienst zonder publiek.
9-jan 09:30 uur Ds. C. Hoek. Online dienst zonder publiek.
16-jan 09:30 uur Ds. D.M. Heikoop, Katwijk aan Zee. Online dienst zonder publiek.
23-jan 09:30 uur Ds. C. Hoek. Online dienst zonder publiek.
»30-jan 09:30 uur Ds. H. Marchand, Groningen
6-feb 09:30 uur Ds. C. Hoek