Corona-maatregelen - Groep A en B

De diensten van de Hervormde gemeenten Onderdendam en Bedum zijn per 6 juni 2021 als volgt;

Op 6 juni start groep A. De avonddiensten zijn op 19u en is voor iedereen vrij. Alle diensten worden gehouden in de Walfriduskerk.

De kerkdiensten worden als regel op de zondagmorgen gehouden om 9:30 uur (zie rooster).Tijdens deze diensten is er kinderoppas voor de kleinsten. De gemeente Bedum is een combinatie aangegaan met de gemeente Onderdendam; samen hebben wij één predikant.

In Bedum wordt gezongen uit het Liedboek voor de Kerken en in Onderdendam uit de oude berijming. Voor gasten is er een beperkt aantal in de kerk aanwezig. In een gedeelte van de kerk is ringleiding aanwezig. Dit is het gedeelte met de oude plavuizen. Grofweg tussen het orgel en de preekstoel.

Kerkdiensten live te volgen via Kerkomroep en Youtube

De kerkdiensten zijn via de site Kerkomroep.nl te beluisteren of te downloaden als mp3-bestand. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de ontvangstkastjes van KerkWebradio. Hiervoor kunt u zich wenden tot dhr. R. Swart.

Eveneens zijn de diensten sinds de Corona-crisis live te volgen via YouTube.

Collecten

Er worden twee collectes tijdens de dienst gehouden. De bestemming van de collecten wordt vooraf vermeld in het kerkblad en afgekondigd voordat de dienst begint.

Organist:
dhr. E.F. van Olm
Kosterschap:
Tijdens de erediensten beurtelings een aantal kerkenraads- en gemeenteleden.

Diensten rooster

Datum AanvangVoorganger
6-jun 09:30 uur Ds. C. Hoek. Groep A
6-jun 19:00 uur Ds. C. Hoek
13-jun 09:30 uur Ds. C. Hoek. Groep B
13-jun 19:00 uur Ds. M. Krooneman, Noordhorn
20-jun 09:30 uur Ds. H. Bakhuis, Hoogeveen. Groep A
20-jun 19:00 uur Ds. C. Hoek
»27-jun 09:30 uur Ds. C. Hoek. Avondmaal. Groep B
27-jun 19:00 uur Ds. C. Hoek. Avondmaal
4-jul 09:30 uur Ds. C. Hoek. Groep A
4-jul 19:00 uur Ds. C. Hoek.