Tienerclub

Alle reguliere activiteiten zijn op vrijdagavond in één van de zalen van de kerk in Bedum. Het begint om 20:00 uur en is om ongeveer 22:00 uur afgelopen.

Wil je iets weten of doorgeven, bel gerust naar één van ons! Wij hebben er zin in en hopen samen met jóu op een aantal gezellige avonden!

Tot ziens!

Piety Schipper, Stefanie Rendering, Arnold van Wageningen

10Rclub / uitje

Zaterdag 29 juni hebben we met de tienerclub ons afsluitingsuitje gehad! We hadden super goed weer! We gingen wadlopen in Pieterburen. 's Ochtends rond 11 uur zijn we vertrokken. Toen we daar aankwamen kregen we wat te drinken met een stuk appeltaart. Rond 12 uur zijn we met een groep van 50 mensen naar de dijk gereden en zijn we vanaf daar het wad op gegaan. In het begin was het nog vrij droog, maar hoe verder we liepen hoe meer je wegzakte. Onderweg heeft onze gids nog wat wat verteld over het wad en de beestjes op het wad. Halverwege hadden we een grote pauze waar het water diep genoeg was om even te zwemmen. Ondertussen hadden we veel lol en was het super gezellig! Na een half uurtje zijn we weer verder gegaan, terug richting de dijk. Daar hebben we ons afgespoeld en wat schone kleren aangedaan zodat we daarna naar Bedum konden gaan voor wat drinken met een patatje+snack. En als afsluiter kregen we allemaal nog een lekker ijsje! We vonden het super gezellig met z'n allen!!