Vakantie Bijbel Week

Een andere manier waarop we het evangelie van Jezus Christus in het dorp bekend willen maken is de Vakantiebijbelweek. Samen met onze broeders en zusters van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) willen we deze bijbelweek in de herfstvakantie houden. Alle kinderen in Bedum in de leeftijd van de basisschool zullen hiervoor worden uitgenodigd.

Vakantiebijbelweek 2017 - Vakantiebijbelweek 10 jaar!

Dit jaar zal de slotavond een feestelijke avond worden met een hapje en een drankje. We vieren immers een verjaardag. Onze dank gaat bovenal uit naar God en Jezus, die ons geeft wat we nodig hebben aan inzicht, bemoediging en liefde voor de kinderen. Maar we hebben ook nodig, dat de Gemeenten meeleven en gehoor geven aan onze oproep om mee te doen. Leeftijd speelt geen rol. Als u van kinderen houdt dan is dat wat telt. Geef u op bij Mw. E. Cadée

Dit jaar is de VBW op 24, 25 en 26 oktober. De laatste dag is er 's avonds van 18.30u tot 20.00u de slotavond.

Iedereen is hartelijk welkom op deze dagen en avond. Wilt u alleen maar kijken? Ook prima. Op maandag 23 oktober gaan we de kerk versieren. Altijd veel werk. Alle stoelen en tafels moeten worden klaargezet in het koor van de kerk enz. Vanaf 9.30u kunt u ook hierbij helpen. Samen is het zo klaar!

Vakantiebijbelweek 2017 - verslag

In de Walfriduskerk was de VakantieBijbelWeek ook voor de 10e keer een enorm succes! Er was een opkomst van gemiddeld 70 kinderen per dag. Er kwamen verspreid over de drie dagen 92 verschillende kinderen. Super!

'Wie jarig is trakteert', vandaar dat de kinderen een gebakje kregen met de tekst '10 jaar VakantieBijbelWeek'. Op de derde dag werd patat gegeten.

Op de feestelijke slotavond waren ook veel ouders en andere belangstellenden aanwezig. Kinderen kwamen binnen met grote zelfgemaakte feesthoeden, vrijwilligers kregen een corsage opgespeld en na het korte programma werd er getrakteerd op lekkere hartige hapjes!

Blij waren ze met de flinke korting van Supermarkt Plus op de boodschappen, van Friesland Campina kregen ze kaas en Bloemenhuis Balkema schonk rozen voor de corsages.

Op de dinsdagavond was het feest voor de tieners. Zij konden in groepjes een voorgerecht of hoofdgerecht bij mensen thuis eten. Het toetje werd in de zaal in de Martyriakerk genuttigd. Ook werd er nog een film bekeken. Ongeveer 24 tieners namen aan deze activiteit deel.

Al 10 jaar lang zijn kinderen met het Evangelie in aanraking gebracht en de organisatie hoopt hier nog veel jaren mee door te gaan!